Lights in Alingsås 2009

20091026

Maria och jag tog kamerorna och begav oss ut i Alingsås-mörkret för att fota Lights in Alingsås. Tyvärr hade vi inte något stativ med oss så de flesta bilder blev suddiga eller konstiga på olika sätt. Dock tycker jag att en del av dessa "konstiga" bilder blev rätt coola:



















Botaniska

20091018

I förmiddags ringde Madde och föreslog att vi skulle ta en tur till Botaniska i Göteborg för lite fotande. Jag hängde såklart på! Måste ju öva, öva, öva nu på att blir bättre i foto. Idag fotade vi mestadels inne i växthuset eftersom det inte var så mycket att se ute. Men gott väder hade vi! Sol och lagom kallt. Mysigt som bara den! Madde hade med sig varm hemlagad champinjonsoppa, bröd, philadelphiaost och dricka. Så vi satte oss på en bänk i solen och åt gott! Så här fina bilder fick jag idag:




































Höstbilder

20091017

Ibland är jag dålig på att uppdatera bloggen. Ett konstaterande bara!

I veckan började jag på fotokurs. Som jag har längtat efter detta! Som läxa till nästa gång har vi fått i uppdrag att INTE fota i auto. Så idag gick jag ut i höstsolen och försökte på egen hand manövrera alla rattar och knappar på kameran. En del blev bra, andra inte. Här är ett smakprov:













































Mina kreationer

20091003

Vill visa lite nytt jag har virkat. Är så stolt över mina kreationer! Jag har gjort några hättor till burkar:







Jag har också virkat ett halsband. Hur enkelt som helst att göra, och hur snyggt som helst :)



Nu håller jag också på med att virka en halsduk i fina färger. Den är dock inte klar ännu, men så här ser den ut en bit på väg:


RSS 2.0