MX Rockskola

20091124


Ikväll var jag, mamma och Erik på MX Rockbar för att se Marcus och ett gäng ungdomar spela. Marcus spelar elgitarr och han var jätteduktig! Otroligt fantastiska ungdomar!
Bilder från kvällen:















Alingsås Fotoklubb

20091123


Ja, då är man officiellt medlem i Alingsås Fotoklubb.
Åh, vad det känns roligt!
Maria och jag var där i dag som gäster på deras månadsmöte och blev helt till oss. Sååå roligt!
Så självklart signade vi oss och är nu medlemmar.
Det pratades om dittan och dattan och i slutet blev det bildvisning av ordföranden, som visade bilder från hans New York-resa i augusti i år.
Jag blev så avundsjuk!
Vill också åka dit!!!!


Är du också intresserad av att fota?
Gå in på www.alingsasfotoklubb.se



Utekväll i metropolen Borås

20091122

Igår var jag och Madde ute i Borås och kollade in vimlet. Först satt vi hemma hos mig en stund och drack lite vin. Sen kom hennes snälle bror och körde oss till Borås (och hämtade oss senare). Vi startade med lite grekisk mat på den Grekiska Tavernan *mums*
Fortsatte sedan till Vimmel, som ligger i samma lokal som restaurangen, där vi drack drinkar till 30% rabatt :)
Dock kände man sig ganska gammal där. Stället var hippt och ungt och modernt. Istället gick vi till Brasseriet där medelåldern höjdes en hel del :) Men där trivdes vi bra. Bättre musik, trevliga människor och liveband.
Bilder från kvällen:
























Hur var det då att gå ut i Borås? Jo tack, helt okej. Det är inte helt omöjligt att det blir fler gånger :)


http://www.grekiskatavernan.com/

http://www.brasseriet.com/











Mamma 55 år!

20091113

Igår fyllde lilla mamma 55 år! Jag och syrran bjöd med henne på Musses Grillhouse för lite god mat och dryck. Så här såg vår kväll ut:








En väska fick mamma i present. Dock ingen nyinköpt, utan den har några år på nacken. När jag och mamma var o shoppade tillsammans för några år sedan hittade jag denna väska, och mamma köpte den till mig. Sedan dess har hon sagt många gånger att om jag inte vill ha den mer så kan hon ta över den. Nu blev så fallet och glad blev hon :)





Rebecca åt god hälleflundra.





Mamma beställde ljuvlig lammrostbiff *mums*





Min tallrik bestod av oxfilé-spett





Mumsig efterrätt; baklava med vaniljglass


Loppis och shopping

20091108

I går, lördag, stod jag och Anne på Bellevue loppmarknad i Göteborg och sålde allt vi rensat ut hemma. Det var en...hm...vad ska jag säga?...intressant upplevelse. Jag har ju stått på loppis innan, men Bellevue måste ju ändå vara Sveriges prutmarknad numero uno. Herregud! Jag har aldrig varit med om maken! Vad man än sa för pris så skulle det prutas ner till hälften. Det gjorde ju att man fick tänka om lite och säga mer än man hade tänkt från början :) Trots alla envisa, snåla (?!), prutande människor så gjorde jag ändå en vinst på drygt 700 kr (efter betalt bord). Rätt nöjd ändå :)









Idag tog jag och Madde en tur till Borås för lite shopping. Vi var sugna på snygga skor och stövlar, men hittade en massa annat istället :) Jag köpte bland annat ett jättesnyggt armband på Kicks (89:-)+ matchande mössa och vantar på Ekohallen (34.95:- respektive 24.95:-).







Fotokurs, sushi och scrapmara

20091101

Lite uppdatering sen sist vore på sin plats!
Ibland har man fullt upp så man hinner inte blogga.
Varje tisdagkväll går jag och Maria på vår fotokurs. Varje vecka lär vi oss något matnyttigt :) Förra gången fick vi testa lite hur vitbalansen fungerar. Jimmy, läraren, ställde fram en massa stearinljus som vi tände och sedan släckte i taket. Jag har alltid haft svårt för att få rätt stämning på bild. Men genom att justera vitbalansen så kan det se ut på en massa olika sätt. Se här;









I fredags slutade jag tidigt och traskade ner till stan för att äta sushi med Madde. Det är första gången i hela mitt 35-åriga liv som jag ätit sushi, men inte sista gången. Det var ju gott! Nu åt jag inte något rå fisk för det klarar jag inte av, men det finns ju en massa andra alternativ som t.ex. omelett, gurka, avokado, räkor osv. Testa vet ja!
På väg till sushirestaurangen gick jag förbi en skylt. Vad väljer du?;











Igår var det scrapmara på Stämpelboden igen. Det är sååå roligt! Tänk dig 85 pysselsugna kvinns i ett stort rum. Koncentrationen hänger i luften. Flitens lampa lyser starkt. Glädjen doftar ljuvligt







Gården inne där Stämpelboden ligger var fint upplyst. Dålig mobiltelefonkamerabild bara :(


Här är vad jag producerade denna dag:




Ett julkort





En vinter-LO





Denna LO påbörjade jag,men är inte klar med den. Ni får se hur den blir när den är klar senare. Jag vill i alla fall ha en romantisk vintage-look. Får se om jag lyckas :)



Här kan ni se lite som andra gjort:





En otroligt fin bröllopsask där det inuti låg placeringskort från alla gäster, där de på insidan av kortet hade skrivit ord till bröllopsparet. Väldigt vackert!




Bu på er!






RSS 2.0