En härlig lördag

20100207

Vad underbart det är med spontana turer!
Igår, lördag, tog jag och Madde bilen och körde. Vi visste inte vilket håll vi skulle. Jag körde, och Madde fick peka höger eller vänster :)
Först hamnade vi i Gräfsnäs för lite vacker vinterfotografering:







När vi skulle gå ut på isen så var snön så djup att den gick upp till knäna på en :)



Efter denna kalla, men vackra, upplevelse tog vi bilen och åkte mot Trollhättan. Där hamnade vi på Överby för shopping. Jag skulle inte handlat alls, men hittade MASSOR (men billigt)! Ett par jeans behövde jag och det hittade jag på H&M för 400 kr. Sen hittade jag en ursnygg svart kappa på rea för 250 kr (ordinarie 700 kr), ett jättesnyggt paljettlinne för 60 kr och en härligt lila stickad kofta för 60 kr. Såna priser gillas! :)

Efter shopping-orgien åkte vi hemåt. Himlen var så fantastiskt vacker att vi var tvungna att stanna vid vägen för att fota lite:











Naturen tar andan ur en ibland...


Viktväktarna

20100206

I onsdags började jag Viktväktarna. Jag får gå gratis via Alingsås Kommun, som jag jobbar inom. Gratis är gott! :) Kursen är på 16 veckor, och man måste gå minst 14 av dessa för att slippa betala. Annars så kostar det 2400 kr!
Så nu har jag gått på programmet i 2 dagar och det känns riktigt bra. Inte jobbigt alls som jag känt innan när man börjat kämpa med sin viktnedgång.
Denna gången känns det riktigt roligt och utmanande.
Och det är en riktig sporre att man är tvingad att gå ett visst antal gånger, för betala en massa pengar vill man ju inte :)

Kolla gärna in deras hemsida om du är intresserad av goda recept och peppning :)

http://www.viktvaktarna.se/index.aspx

Dags för frukost. Visst ser det gott ut?


Borås

20100201

I lördags hamnade jag och Madde i Borås. Jag var himla sugen på att besöka Magnolia, som är en scrapbooking-affär med väldigt fina stämplar. Där blev det inhandlat lite smått och gott :) Kolla hemsidan:

http://www.dreamcottage.nu/butik/index.html

Sedan blev vi hungriga och tog oss in till centrum för mat och fika. Vi hamnade på ett urtrevligt ställe som heter Café Viskan. Rekommenderas starkt! Vi åt den godaste kycklingsallad jag någonsin ätit! Trevlig och tillmötesgående personal, mysig inredning och mumsig mat.





Jag har fått för mig att jag vill åka till Bergen, Norge. Det verkar så otroligt vackert! Någon som varit där och kan ge tips på billigt och bra boende och på vad man kan hitta på?


RSS 2.0