Nossebro marknad

20090729

Idag var jag, Carola och Jennifer på Nossebro marknad o kikade. Jag handlade jättesöta små skålar i rosa och grönt med vita prickar. Nu kan jag äntligen slänga mina gamla nötta Ikea-skålar. 10 kr styck kostade dessa små söta nyförvärv :) Sedan köpte jag en SPIKMATTA! :) Jag har precis provat att ligga på den i 10 minuter och det känns faktiskt skönt nu efteråt. Man får trappa upp eftersom. Skön avkoppling!



Snart är det dags att bege sig till Maria för lite kortkväll med tjejerna :) Och imorgon åker jag och Hanna över till Fredrikshamn på en dagstur.


En heldag i Borås

20090723

Idag tog jag och Anne hennes mammas bil, stuvade in ungar och badkläder och drog till metropolen Borås. Vi började med att shoppa loss på Knalleland. Och shoppade loss gjorde vi verkligen! Jag fyndade först blusar på KappAhl, 2 st för 224 kr. Halva reapriset :) Sedan gick vi in på Wedins skor och jag hittade ett par jättesöta högklackade skor för hela 90 kr!! Marcus hittade ett par vita sneakers för 120 kr. Ja, det är helt otroligt så billigt det kan bli med 70 % rabatt! Sånt blir man glad av.





Vi gick in på Chilli också och jag hittade min soffa jag vill ha. Såååå go att sitta i! Marcus och Felicia hittade också en favvis!





Miami soffa, vill haaaaaaaaaaaaaaaaa!

Efter denna shopping-orgie åkte vi, till barnens glädje, iväg till Stadsparksbadet för lite nedvätning. Barnen badade i några timmar och hade skoj. Jag och Anne badade i bubbelpoolen ett par gånger, simmade i vågmaskinen och simmade 500 meter. Sen var vi nöjda.





Vi gick istället en promenad i parken.







Vilken härlig dag vi hade! :)




Alltid trevligt med besök :)

20090721

Idag hade jag Viveka på besök. Vi pluggade svenska ihop på Göteborgs Universitet + att vi skrev examensarbetet tillsammans. Vi har inte träffats på över 2 år så det var ändå på tiden! Hon kom hit i eftermiddags och jag bakade en mumsig äpplepaj á la Leila Lindholm till dagens ära. Vi satt på balkongen och pratade på om vad som hänt de senaste 2 åren. Hädanefter får vi se till att ses oftare.



I denna paj platsade hela 12 äpplen! Det var ett jobb att få ihop den, men det var det värt! Till hade jag kolagrädde (vispgrädde blandat med kolasås).



Ha en bra kväll önskar en väldigt långhårig, och i behov av klippning, Michaela.

Social

20090721

Denna veckan som gått har jag varit riktigt social och hälsat på massa vänner och gjort roliga saker. Förra onsdagen hälsade Anne och jag på Helena med familj. Det var jättetrevligt. Vi satt och pratade länge om allt och inget.



Helena och Rikards söta dotter Elin :)

På torsdagen var jag och Anne och hälsade på Anneli för att tjöta lite och visa henne bilder från vår Chic-cruise. Sen hamnade vi på Stures bowling och körde några rundor. Vi avslutade dagen med lite Buzz.

Fredagen tillbringade jag med Madde. Först låg vi på Playan och gottade oss, tog ett bad och hade det allmänt skönt. Sedan var vi hemma hos Madde och spelade även Buzz där.



En av Maddes fin-fina katter.

På lördagen gav jag, Anne och Hanna iväg oss till Herrljunga för Loppis i Folkets Park. Det var jätteroligt! Jag fullkomligt älskar loppisar. Hittade fina gamla plåtburkar för knappt någon kostnad + billiga pocketböcker. Vill snart själv ställa mig och sälja av lite. Man samlar på sig :)

Söndagen blev en go och härlig dag. Jag städade och fejade hemma, sedan blev det god middag hemma hos mamma och Dennis. Efter det spelade jag och Marcus frisbee-golf i Nolhaga. Det är riktigt roligt! Marcus vann dock, men han har övat massor.

Igår var jag, Anne och barnen på Liseberg. Barnen fick varsitt åkpass och gick iväg själva för en massa åkturer. Anne och jag gick runt och tog lotter, fikade, kollade i småaffärerna och hade det härligt. Det kom två riktiga störtskurar under dagen och vi fick köpa regn-ponchos. På kvällen var det "Lotta på Liseberg", så jag och Anne bänkade oss och kollade på programmet medan barnen åkte karuseller. En mycket trevlig dag!



Anne och Sten-Åke Cederhök (ena halvan i klassiska "Albert och Herbert".







All-sång med Sven-Erik Magnusson.



Shirley, Sonja och Sanna sjöng vackert.



Alla artister: Siw Malmkvist, Lotta Engberg, Shirley Clamp, Sven-Erik Magnusson, Sonja Aldén och Sanna Nielsen.





På hemvägen såg vi att hela fontänen i Plantaget var fylld med skum :)






Pool och grill

20090714

Idag var en sån där underbart skön och rogivande dag! Jag, Anne och barnen åkte hem till en arbetskamrat till henne för att umgås, hänga vid deras pool och grilla. Vi hade supertrevligt och gott i solen (som till slut visade sig,  för det regnade när vi kom dit).




















I love books!

20090712

Jag har verkligen kommit in i en läsperiod nu! Jag läser allt från deckare till komiska böcker. Nu har jag läst ut 4 böcker till på kort tid.

Jag har läst 2 böcker av Sophie Kinsella; "En shopaholic får en syster" och "Shopaholic & Baby". Den sistnämnda läste jag på engelska. Jag fullkomligt ÄLSKAR hennes shopaholic-böcker! De är såååå roliga! Har du inte läst någon av dem så gör det bums!

Sedan läste jag Åsa Schwartz "Och fjättra Lilith i kedjor". Lite speciell, men spännande bok. Definitivt läsvärd! Den handlar om en tjej som flyttar in i en lägenhet och hittar konstiga märken på golven + en gammal dagbok under plankorna i köket. Samtidigt sker ett mord som kopplas till tjejens fynd i lägenheten.

Åsa Larsson har jag inte läst innan, men kom över hennes "Solstorm", vilken var oerhört spännande!! Vill absolut läsa mer av henne. "Solstorm" utspelar sig i Norrland, där det skett ett mord i en kristen församling.

Just nu läser jag "Asyl" av Liza Marklund. Det är fortsättningen på hennes bok "Gömda". Jag läste den för många år sen, men har inte kommit för mig att läsa "Asyl" förrän nu. Den är spännande den också. Men fruktansvärt hemsk. Svår att lägga ifrån sig. Så därför måste jag läsa lite till nu....

Chic-Cruise 2009

20090711

Då är man hemkommen från årets tjej-resa :)
Jag, Anne, Anneli och Lina åkte till Malmö för att bo där i 3 nätter och göra lite utflykter och ha skoj. Och skoj hade vi! Vi hann med väldigt mycket på dessa 4 dagar.



The four brunettes :)



Stora Torget i Malmö



Lilla Torget i Malmö



Fyren nere vid hamnen, och Öresundsbron i miniformat ;) "By evening"



"By night"



Här är vi i Köpenhamn, på väg till Langelinien där de har en massa Outletbutiker.



Här fick jag ställa upp flickorna på rad för att ta en cool bild.



Den lille havefrue



Nyhavn



Det finns en t-shirt-affär i Köpenhamn som heter "Just a fucking t-shirt". Där hade de redan Michael Jackson-tröjor upptryckta. Denna var lite vulgär dock. May he rest in peace...



Här är vi inne på Tivoli och äter japanskt på Wagamama. Suuuuupergod mat verkligen! Rekommenderas!



Vackert upplyst i Tivoli på kvällen.



Här är vi inne på Rosie McGee´s i Köpenhamn och dricker cider och lyssnar på bra musik.



No words need to be said...



Otroligt vackert i Skanör.



Så här glada blev vi när vi fick ta av oss skorna och känna havet.



Strand-brud 2009 ;)



Ett fint fot-kort var vi tvungna att ta :)



Det var underbart härligt i vattnet!





Här anländer vi till stranden i Falsterbo.



Såååå vackert!



Vi tog många fina kort på stranden.



Här äter vi på en italiensk restaurang "La Grappa" i Malmö. Jag tror Anne är lite avundsjuk på min goda dessert...hehe



På hemvägen stannade vi till i Höganäs och shoppade loss bland glas och muggar.



Ståtliga hus i vackra Mölle.



Nere vid hamnen i Mölle.



En vacker väderkvarn jag fotade från bilen när vi åkte förbi från Mölle.




Värmeslag

20090705

Nu var det ett tag sedan jag bloggade. Har haft fullt upp med att jobba och ligga på stranden och läsa och bada ;)
Det är enormt gott i vattnet nu!
Känns gott att ha semester nu! Mindre roligt att bli förkyld på sin första semesterdag :( Bara det inte blir värre så är jag nöjd ändå.
Imorgon åker jag, Anne, Lina och Anneli på en "chic-cruise" till Malmö och Köpenhamn. Vad roligt vi ska ha! 4 singelbrunetter på vift :) Vi ska bo på hotell i Malmö 3 nätter. Vi hittade ett fynd, så vi betalar endast 550 kr / person för 3 nätter, inklusive frukost :) En av dagarna kommer vi ta tåget över till Köpenhamn och danska till oss.
Återkommer om vår resa om några dagar.
Ha det så härligt!

RSS 2.0